Адрес:

Централен офис:
гр. София кв. Враждебна ул.26 №4
Карта-GPS 
Работно време:

Телефони:

0889 91 93 23 - vivacom - Viber
0878 62 37 69 - vivacom
02 945 61 62 - vivacom
пон.- пет. | 09:00 - 18:00

Уеб контакт:

www.daricclima.bg
e-mail: sales@daricclima.bg
e-mail: daricclima@gmail.com
събота | 09:00 - 18:00

За нас

ПРОФИЛ

 • Дарик Клима е създадена през 2007год. с предмет на дейност проектиране и изграждане на отоплителни и климатични системи, сервизна дейност, търговска дейност в страната и чужбина, внос и износ на стоки.
 • Всички инсталации и монтажи се извършват под ръководството на проектови ръководители и сервизни инженери. В това направление работят доказани опитни специалисти, служители и монтажници преминали курсове на обучение в заводите-производители в Западна Европа.

ПОСТИЖЕНИЯ

 • Дарик Клима разполага със сертификати за работа с фреони над 3 килограма, с което ние можем да поддържаме вашата сграда спрямо изискванията на българското законодателство. Фирмата разполага със собствена складова площ, собствен транспорт, представителства в градове на България, дългогодишен опит и професионализъм. Има изградени обекти за централна климатизация с VRV и VRF системи на промишлени и административни сгради. Климатизация на офиси магазини жилизни помещения, ресторанти с изградени инсталации от сплит и мултисплит системи. Не малко изградени вентилационни инсталации и системи с рекуператори. Термопомпени инсталации въздух-вода за отопление и БГВ. Изградени инсталации и системи от слънчеви колектори за добиване на битова гореща вода.

ОБЕКТИ

 • Фирмата има изградени обекти в с. Павел баня- хотел Севтополис; предприятие Бенакс; верига магазини Пикадили; верига от магазини LC Waikiki; обект Сердика център; Евро Геймс Технолоджи ООД и много други обекти за централна климатизация.

МИСИЯ

 • Ръководството на Дарик Клима в едно със своите служители се стреми да внедри нов принцип на работа с която, да е по-различна и иновативна от други организации със сродна дейност, която да се съобразява изцяло със специфичните изисквания на клиента.

ПРОЕКТАНТСКИ ОТДЕЛ

 • Постоянно осъвършенстване на проектантската дейност. Всички проекти се извършват на база предварително проучване, икономическа оценка и обосновка на заданието, изготвяне на идейни и работни проекти по част ОВК, Електро и КИП и А. Реинженеринг на работния проект на база на конкретните доставки на техника, заложена за изграждането на съответните инсталации.

ТЪРГОВСКИ ОТДЕЛ

 • Осигурява доставката на основните машини и съоръжения, материали и оборудване за изграждането на всички видове инсталации. Направлението отговаря за правилния подбор на климатичните съоръжения и допълнително оборудване, изготвя предложения на база техническите спецификации и работни проекти, осъществява връзка с настоящите и бъдещите клиенти на фирмата. Грижи се за утвърждаването ни на пазара, като една от водещите компании в бранша.

ЦЕЛ И РАЗВИТИЕ

 • Постоянно да обновява и разширява своята дейност и професионализъм. Внедряване всички новости на пазара, за високоефективни и икономични решения които засягат пряко нашата дейност и са свързани с част ОВК. От тук нататък да запознаем и своите клиенти с предимствата от използването на новите продукти. Основна задача на всички служители във фирмата, е достигане на високо качество на изпълнение, коректнос във взаимоотношенията с партньори и клиенти.
ОТДЕЛИ
 • Отдел "Продажби"
Илиян  Якимов – "Проектни продажби"
E-mail: dc.ykimov@gmail.com
Т: 02 945 61 62
M: 0889 919323
 
Георги Богданов - "Директни продажби"
E-mail: georgi.daricclima@gmail.com
Т:  02 945 61 62
M: 0878 62 37 69 
 • Сервиз – ремонт
Илиян  Якимов
E-mail: dc.ykimov@gmail.com
E-mail: daricclima@gmail.com
Т: 02 945 61 62
M: 0889 919323
 •   Отдел "Реклама"
​За да Ви обърнем внимание, на рекламните Ви предложения, пишете на ... 
E-mail: office.daricclima@gmail.com
ние ще Ви отговорим 
 • Отдел "Финанси и счетоводство"
Главен счетоводител
Външна счетоводна къща  „Вимад“
E-mail: vimad@abv.bg
Счетоводител – Виктория Стоянова
E-mail: vimad@abv.bg
 
 • Ръководство
Управител
Стоян Цветанов
E-mail: stoian.dc@gmail.com
E-mail: daricclima@gmail.com
Т: 02 945 61 62
M: 0878396141
 • Данни за търговеца
Дарик Клима ЕООД
ЕИК: BG 175320620
Адрес: София 1839, кв.Враждебна, ул. 26 №4
МОЛ:  Даринка Цветанова
E-mail: daricclima@gmail.com
E-mail: sales@daricclima.bg
Т: 02 945 61 62
M: 0889 91 93 23
M: 0878 62 37 69