Адрес:

Централен офис:
гр. София кв. Враждебна ул.26 №4
Карта-GPS

Телефони:

0889 91 93 23 - vivacom - Viber
02 945 61 62 - vivacom

Уеб контакт:

www.daricclima.bg
e-mail: daricclima@gmail.com
Skype: daricclima

Вентилаторни конвектори

Конвектори тип Вентилаторни

Предназначени за целогодишна климатизация, както в домашни условия, така и за офиси, обществени и производствени сгради. Този тип конвектори, обединяват радиатора и климатика в едно тяло. Конвекторите, са част от Вашата климатичната инсталация и имат следното предназначение: 
  • Тялото на конвектора, се използва за отопление и охлаждане.
  • Те са предвидени да се съчетават с интериора, благодарение на изисканият си дизайн. Има модели специално предназначени за скрит монтаж, което им позволява да бъдат незабележими и в същото време да създават уют и комфорт. Осигуряват ни безшумна и ефективна работа, както и дълъг експлоатационен период.
  • С голямата си мощност, конвекторите ни осигуряват желаната температура за минимално време, след стартиране на работата му. Подобно на климатиците, конвекторите разполагат с филтри, който пречистват въздуха в помещението.
  • Разликата между него и климатика, е че в топлообменника на ковектора тече вода, а не фреон, и това е причината да има същата ефективност независимо от разстоянието, на което се намира от чилъра или котела. 

Вентилаторните конвектори са няколко типа:

  • Касетъчен
  • Таванен , стенен
  • Скрит монтаж
Вложената инвестиция при закупуване на конвектор, ще е най-подходяща за вашата климатична – отоплителна инсталация. Ще Ви позволи, да се възползвате максимално, от най-доброто съотношение лв/kW.

Венитилаторен конвектор Midea MKF1(2)-150

Midea венитилаторен конвектор с предно засмукване MKF1(2)-150- двутръба система. Монтаж на пода, удобни, практични, бързо и лесно почистване.

Цена469,00 лв.
Венитлаторен Конвектор Carisma CRC33 MV

Перфектно решение за Вашето отопление или охлаждане.

Цена 497.00 лв.
Венитлаторен Конвектор Carisma CRC43 MV

Вентилаторен конвектор или т.н. фенкойл.

Цена от 538.00 на 512,00 лв.
Венитлаторен Конвектор Carisma CRC53 MV

Модел осигуряващ комфорт както при отопление така и при охлаждане!

Ценаот 563.00 на 535,00 лв.
Вентилаторен конвектор Gree FP34ZD-K

Вентилаторният конвектор FP34ZD-K е подходящ за подово - стенен монтаж. Изключително тиха им работа и компактните им размери ги правят подходящи за всяко помещение.

Ценаот 569.00 на 541,00 лв.