Адрес:

Централен офис:
гр. София кв. Враждебна ул.26 №4

Телефони:

0889 91 93 23 - vivacom
02 945 61 62 - vivacom

Уеб контакт:

www.daricclima.bg
e-mail: daricclima@gmail.com
Skype: daricclima

Пелетни горелки

Пелетна горелка
В нашето ежедневие, навлизат все повече пелетните горелки, те са добро решение за преустройство на съществуваща инсталация от твърдо гориво, нафта или други. Вече се предлагат и Български горелки, които не отстъпват по нищо пред Европейските по качество. Предлаганите от нас, пелетни горелки са съвместими с почти всички котли на твърдо гориво.

Как да си изберем пелетна горелка ?

  • Трябва да знаете какви пелети смятате да използувате. С ниско или с високо пепелно съдържание. Дървесни или друг вид пелети, а може би и костилки. Това е важно, защото има горелки, които не могат да горят всичко, без да се налага да се почистват.
  • Котелът, на който ще се монтира горелката - дали е подходящ за пълноценното усвояване на мощността на самата горелка, или ще има големи загуби в комина, заради малка нагревна повърхност и ниско КПД. Важен фактор определящ, разходът Ви на пелети.
  • Мощността на котела не е ориентир, че със същата мощност трябва да бъде и горелката. В повечето случаи, котлите на твърдо гориво са преоразмерени, и горелка с по-малка мощност ще Ви свърши работа.

Пелетна горелка Greyko  RB30  7-30kW

Автоматизирайте отоплението във вашият дом и спрете да се цапате с въглищна прах и други отпадни материали. Изберете горелките Greyko! Самопочистваща се, работи с всички видове пелети, бърз и лесен монтаж към съществуващи котли.

Цена2173,00 лв.
Пелетна горелка Greyko RB 20   5-20kW

Високо ефективна пелетна горелка подходяща за всички видове котли на твърдо гориво. Висока ефективност с котел Bosch 16kW. Самопочистваща се горелка с бърз старт, изключително подходяща за битови потребители.

Цена1997,00 лв.
Пелетна горелка Greyko RB50 20-50kW

Greyko-можете да я монтирате на всички видове котли за изгаряне на твърдо гориво. Най-голяма ефективност ще получите при котлите на Bosch. Самопочистваща се горелка. Необходимо е само да изхвърлите коритото с пепелта.

Цена 2469,00 лв.
Пелетна горелка Greyko RB100  30-100kW

Пелетна горелка Greyko предлага перфектно автоматизирано отопление. Подходяща за всички видове котли до 100kW. перфектна чистота в котелното помещение. Максимален комфорт и уют.

Цена 4937,00 лв.
Пелетна горелка BIOTECH 35 10-35kW

Пелетна горелка Biotech бързо запалване само за 2 мин.Предназначени са за изгаряне на дървесни пелети с размер ф6,ф7 и ф8мм. Окомплектовани са с шнеково устройство и контролер с модулация на мощноста.

Цена1985,00 лв.