Адрес:

Централен офис:
гр. София кв. Враждебна ул.26 №4
Карта-GPS 
Работно време:

Телефони:

0889 91 93 23 - vivacom - Viber
0878 62 37 69 - vivacom
02 945 61 62 - vivacom
пон.- пет. | 09:00 - 18:00

Уеб контакт:

www.daricclima.bg
e-mail: sales@daricclima.bg
e-mail: daricclima@gmail.com
събота | 09:00 - 18:00

Климатици

устройство външно тяло на климатикКлиматикът е вече неразделна част от нашето ежедневие. Това налага и появата на нови и различни видове:

  • стенен тип
  • сплит и мулти-сплит системи

  • касетъчен климатик
  • подпрозоречен
  • колонен кондиционер
  • касетъчен климатик за стена и т.н.
Така, ако желаете да имате качествена система, ще се спрете на климатици Дайкин. В случай, че искате да имате отделно вътрешно и външно тяло, Ви е необходима сплит или мулти-сплит климатична климатик Daikinсистема. При първата ще имате едно вътрешно и едно външно тяло, докато при втората – вътрешните тела могат да бъдат две или повече. Ако пък Ви е необходим климатик, за по-специфично помещение, можете да се спрете на касетъчния тип, или на колонните и подови модели. В зависимост от ефективността, която предлагат климатиците, те са още инверторни, конвенционални, инверторни сплит системи, мултисплит и DC инверторни. Инверторните, за разлика от конвенционалните, променят мощността си и са по-тихи и подходящи за спални помещения.

Функциите на климатиците варират в зависимост от модела. Така например, има климатици Дайкин с две дирекции на въздушния поток, икономичен режим, климатици с 3D въздушен контрол, със сензор за движение и т.н.

Освен вида, ефективността, функциите и мощността, важен критерий при избора на климатик е климатик Daikin - ururu-sararaнеговата цена. Цените на климатиците варират много в зависимост от избрания модел, характеристиките му, предлаганата гаранция и т.н. Най-купуваните климатици за България са с цени между 790 и 2700лв. от марката Дайкин. За високия клас модели цената им може да достигне над 10 000лв. И не на последно място важен критерий при избора на климатична система е нейният произход.
Производителите на климатични системи са много, но лидери остават японските и китайските климатици Дайкин, Мидеа, Тошиба, Фуджитсу и Хитачи.