Адрес:

Централен офис:
гр. София кв. Враждебна ул.26 №4
Карта-GPS 
Работно време:

Телефони:

0889 91 93 23 - vivacom - Viber
0878 62 37 69 - vivacom
02 945 61 62 - vivacom
пон.- пет. | 09:00 - 18:00

Уеб контакт:

www.daricclima.bg
e-mail: sales@daricclima.bg
e-mail: daricclima@gmail.com
събота | 09:00 - 18:00

Какво представлява климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH ZUBADAN INVERTER

Mitsubishi Electric MSZ-FH ZUBADAN INVERTER

Най-висока степен на енергоспестяване!

Независимо какви изисквания има една сграда, климатиците на Mitsubishi от серията Zubadan поставят върхови стойности на ефективност в целия обхват на приложение. Системата предоставя максимално отопление даже и при температура -15°C. Дори при температура -28°C климатиците Zubadan остават в надежден и ефективен работен режим. И няма нищо чудно в това. Серията Zubadan е проектирана да осигурява безпроблемно отопление при екстремно ниска външна температура. В превод от японски език думата „Zubadan” означава „супер отопление”.
Наистина ..

Най-съвременната технология

Енергиен клас А+++ в режим охлаждане и А++ в режим отопление.

Серията ZUBADAN е доказателство за висока производителност независимо от условията. 

Патентованата технология Zubadan представлява най-доброто, което се предлага в областта на технологията за климатични системи/климатици/. Zubadan, има уникално технологично изпълнение посредством flash-injection компресор, което е в състояние да поддържа стабилен поток при отопление, дори при изключително ниски външни температури.
Plasma Quad филтъра доказано неутрализира до 99% от бактериите и вирусите във въздуха. Ефективността му е преминала успешно тестове в японската изследователска лаборатория Китасато. Системата за филтриране на плазма Quad е усъвършенствана многостепенна система за филтриране, предназначена да неутрализира ефективно замърсителите като алергени, вируси и бактерии, които осигуряват циркулация на свеж, чист въздух обратно в стаята. Плазменият филтър е зареден с електрическо поле и действа като "завеса" през засмукващата решетка за въздуха, като ефективно улавя прахови частици, алергени, бактерии и вируси с 99% ефективност. В допълнение, два филтъра за пречистване на въздуха и филтър за дезодориране ефективно неутрализират миризмите от въздуха. Това ниво на усъвършенствана система за филтриране е идеално за тези, които страдат от астма и други алергии във въздуха.

Климатиците от серията FH притежават 3D i-see сензор, който разделя помещението, което се климатизира на 752 триизмерни куба. Този сензор улавя човешко присъствие в него и дава възмножност за регулиране и дори разделяне на потока на въздуха, така че да се създаде максимален комфорт и уют.

Заедно с това интелигентната функция Econo cool контролира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°С без никаква загуба на комфорт и с това да повиши енергийната ефективност с 20%.

Wi fi адаптера позволява да управлявате климатика чрез телефона или таблета си, независимо дали сте у дома или на работното ви място. Може да пуснете климатика да работи преди да се приберете у дома или да го спрете. Тази опция се заплаща допълнително.