Адрес:

Централен офис:
гр. София кв. Враждебна ул.26 №4
Карта-GPS 
Работно време:

Телефони:

0889 91 93 23 - vivacom - Viber
0878 62 37 69 - vivacom
02 945 61 62 - vivacom
пон.- пет. | 09:00 - 18:00

Уеб контакт:

www.daricclima.bg
e-mail: sales@daricclima.bg
e-mail: daricclima@gmail.com
събота | 09:00 - 18:00

Изкупуване на стара пелетна горелка „Върни стара – Вземи нова“

Заменете старата и не ефективна пелетна горелка с нова, която изгаря различни по качество пелети. С новата горелка ще повишите ефективността и комфорта в дома си.
Препоръчва се за по-голямата част от по-старите котли да бъдат оборудвани с нови горелки, но във всички случаи трябва да се направи цялостно проучване за осъществимост. Не винаги котелът е основната причина за намаляване ефективността от отоплителната инсталация. Ако котела е с подходящия размер и тип за отоплителната инсталация, то проблемът с ефективността може да не е самият котел, а в пелетната горелка.

Тази Акция Изкупуване ще намали ли разхода при закупуване на нова?

След направен оглед от наши специалисти старата пелетна горелка ще бъде оценена и след доплащане получавате нова по-ефективна, която ще отговаря на необходимата мощност на котела. Ако вашата горелка е на повече от десет години или няма високоефективни характеристики на по-новите дизайни, е подходящо да си направите самооценка. Може да се окаже, че ще направите сравнително по-малка инвестиция с подмяната на старата пелетна горелка с нова, която би могла да се изплати за няколко месеца.

При подмяната ще се възползвате още от

Безплатен монтаж и настройка. Ще увеличите възможността за изгаряне на пелети с ниско качесво.  

Задръжте котела, сменете горелката!

Със старата пелетна горелка изгаряхте пелети клас А1, с новата ще изгаряте клас В, слънчогледови и др. Ще намалите няколко дневното почистване на горелката, ще намалите разхода за гориво, ще намалите времето за почистване на горелката и котела, и ще увеличите Вашето свободно време.

До кога ще продължи акцията и за кои градове?

Може да подадете формуляр за кандидатстване чрез Изкупуване на стара пелетна горелка към Акция „Върни стара – Вземи нова“ до 30.04.2019 г.
Акция „Върни стара – Вземи нова“ е валидна за всички потребители – физически и/ или юридически лица, независимо дали са клиенти на Дарик Клима или не.

Как да се присъединя към Акцията?

Необходимо да попълните формулярa, като всякаква информация за вашата горелка ще ни е от полза, за да изготвим най-изгодната за вас оферта.